Tuesday, December 2, 2008

'testing-testing' jer..

Cuba-cuba jer ni.. nanti-nanti lah aku duduk betul2 menghadap blog ni ..

Buat sementara, ini blog sebelumnya ---->>>> http://ayen-usen.blog.friendster.com/
poyo je lebih pun..

Kat bawah ni.. gambar taman kat belakang rumah Kak Ju (flat) sebelum dirosakkan oleh tapak kaki keluarga Delft yang meriah.. akibatnya.. selepas seminggu lebih, aku masih menanggung selsema dan batuk.. muahkahkah...


--> Raje adalah sifu aku untuk memasukkan gambar ini.. time kasih ye budak busuk..
--> gambar oleh Ahmad..

9 comments:

tawawfayakof said...

hehehee.... welkam tu the blogers club :D frendster punya blog tak best...



~merajuk dgn blog friendster

ayen usen said...

hahaha.. macam ne leh tau blog kt sni ek? ada bgtau ker? huhu.. kmpius2.. best la.. tu la penyimpan segala sejarah huhu..

ayen usen said...

~ still tak merajuk dengan blog friendster.. huhuhu =p

ayen usen said...

hahaha.. dah tau dah camne dia tau.. ampun2.. saya budak baru belajar.. cewah..

tawawfayakof said...

hehehe.... misteri tak. saya mmg ada cita cita nak jadi detektif. hua hua

tawawfayakof said...

xpe, blaja jgn tak blaja hehe..

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

yeh yeh yeh~
ain!! cpt tmbh post kat blog ko!!!
gahahahahahaha

ayen usen said...

katam kan aje apa aku dh buat kt blog frenster tu dulu.. hahaha...

KoPreL iBNuiSa said...

byk la ko punya pandai...hahaha..