Tuesday, February 17, 2009

Ku Ingin Kamu

**Jiwang Mode**

Aku dok layan satu lagu ni yang tak baru sangat rasanya, tapi rasa macam.. waw!! starting dia je macam dah best musiknya.. eh, muzik..

Lepas tu, bila dok layan lirik.. hmm.. i REALY feel like wanna dedicate this song to someone..
but..

bak kata Sudin dalam cerita 'Seniman Bujang Lapok',
"... tapi ku tahan Jebat!!!.." hohohoho
dengan mengepost kat sini, i feel like it is done.. layan..


Demi semua yang aku jalani bersamamu
Kuingin engkau jadi milikku
Kuingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa surga dalam hatiku


Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku

Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani


Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta

Yang berhiaskan bunga asmara

Dan membuatku tak kuasa


Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahawa dirimu terindah untukku

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas

Selama Tuhan masih mengizinkan

Kuingin selalu menjagamu


Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas

**Romance**

~ Roses.. Once Upon A Time in Warsaw ~


4 comments:

zairi baharom said...

camnela bunyi lagu ni??nyanyi sket ain!!ke mcm lagu epo2 yg ain nyanyi..hehe..=p

ayen =D said...

ala orang tua ni, search ar kat youtube.. ades :P

tak de nye mcm lagu epo2..
klu ain nyanyi, best sangat, smpi tak dapat nk banding dengan lagu apa pun.. hahaha...

dam dam da da di dam dam gedababom.. haha

noorafzan said...

ain..
suke sgt lagu nih..
ada lam handset..
selalu je dengar..


tapimmg kat mesia x popular..
lam carta era ka..
hot fm ka..
x penah masuk..

ayen =D said...

ooo... patut la orang tua bernama zairi ni tak tau hehehe..

ye ye.. best best.. :D