Saturday, July 18, 2009

Miss you too...

Ek eleh.. baru kutahu budak kecik ni ada blog. Sabar jer lah. Ingatkan buta IT.. hahaha...

Dah dah, aku punya slide presentation untuk exam selasa ni tak siap lagi. Beberapa jam lagi supervisor nak jumpe (hari sabtu maaa..) I Lap You Puan N.. Puan N adalah supervisor aku. Nama yang digunakan supaya orang sekeliling tak tahu kami sedang bercakap tentang dia. hehehe.. She is a superwoman!

Okay, budak kecik yang aku maksudkan.. err.. ntah.. siapa ntah dia ni..

http://selembarsuterakasih.blogspot.com/2009/02/alongiqa-rindu-along.html

aku baru baca link ni baru kejap tadi.. hehehe.. Siapa suruh dia tak bagitau dia tulis dan ada blog kan. haih, budak kecik ni.. Dah dah.. Pi study!

Response to her post,

"sorry la, tak dapat balik Julai, perjuangan masih perlu diteruskan. Kutahan Jebat...!"

dan,

"Miss you too..."

1 comment:

noor afzan said...

adik ayen yer..
so sweet..
hehe~

good luck ayen..