Thursday, July 23, 2009

Sudah Tenang dan Lega?

Alhamdulillah, selamat present projek dan defense tesis Selasa lepas. Semuanya lancar. Lancar macam mana? Tak de lah pengsan semasa bentang dan defense, tak de la sakit perut ke, tak de la gagap atau sawan ke. So, kira lancar lah tu. hehehe.. Alhamdulillah, lulus.. Thanks kepada doa-doa yang mengiringi.. huhuhu..

Lega...

Tenang...

Eeeerrr.. Tapi betul betul ke lega dan tenang?

Hmmm..

Jawapan pantas aku kepada seseorang..
"Tamatnya satu hal ni, bermakna bermulanya banyak lagi perkara lain jugak.. huhuhu"

Serius...!

Maka, tenang kah? Lega kah?

Kenapa nak menulis kat blog pun, idea tak keluar? Kenapa nak usha facebook pun tak de mood? Kenapa nak masak pun malas, sampai lah ke makan? Kenapa nak kemas barang tak berniat? Kenapa tengok cerita semua ngantuk? Kenapa baca blog orang macam tak best? Hohohoho..

Jawapannya, pada, 'bermulanya banyak lagi perkara lain' kot.

Hmm.. serius tak tau nak tulis apa. hmmm.. apa ek.. hmm..

haaa.. Mak aku bagitahu, ada dua ekor kucing paling baru kat rumah tu, bernama, Sifu dan Tongga. Sekian update, dari Kampung Batu Gajah, Merlimau, Melaka.

hmm.. apa lagi ek..

Kata-kata untuk diri sendiri, jangan berputus asa dari rahmat Allah. Kata-kata negatif dari manusia juga rahmat Allah!

Kata-kata untuk orang yang TERbaca tulisan kali ini, ampun.. memang post tanpa point..

Tata..

Wassalam.. =D

5 comments:

bujang_cun said...

x per..
asalkan update citer kat merlimau melaka..

sa_ya S A I D A H said...

wah..malas mkn..bole kurus..hihihi

noor afzan said...

haha~
yerp..
kurus la ayen balik mesia nanti..
ayen, balik jer roger tau..
kite pi mersing sesama..
afzan dah tak ingat jalan..
agagaga~

ayen =D said...

cun ke si bujang? hehehe...

wah wah wah.. alert ek bab kurus2.. pliz la.. tak kurus masalahnya.. lagi la tension.. haha..

haaa.. masalahku yg utama juga ialah igt jalan walau dah beberapa kali pegi. ngeh3.. takpe, ikut signboard. kah3..

zairi baharom said...

ain, tahniah. selamat kembali. hati2 nek kapal terbang. jgn lupe pki topeng ultraman..=D

jalan mersing tu straight jela. straight smpi umah mak agkt ain.hehe..dh lame gak xbalik sane..huhu..=(