Monday, August 31, 2009

Salam Merdeka Buat Lala a.k.a eLLa

Assalammu'alaikum...

Sempena hari kemerdekaan Malaysia, tanah air tercinta ini, saya ingin merakamkan salam kemerdekaan buat Lala. Ini adalah kerana pada hari ulang tahun kemerdekaan yang ke 52 inilah pertama kali saya membaca blog Lala. hehehe.. Lala, boleh tahan berseni lah wei kau punya tulisan. I like..! Tapi aku hadkan pembacaan kerana aku tak siap kemas dapur dan sidai baju lagi. huhuhu.. Aku tukar profession kepada bibik di Melaka sebab my parents tengah sibuk buat 'kuih raya' yang bernama, songkok.

Okay, kembali kepada Lala, memang post yang aku cari-cari ialah post yang digembar-gemburkan ditujukan khas buat aku dan Mai. Lala..!! Aku dah baca..!! Terharu..!!

Tajuk post tersebut ialah, Mai dan Ain sedang meninggalkan saya... (sila klik untuk baca)

Wahai Lala, respon aku untuk tajuk post kau tersebut ialah,

Mai dan Ain sedang menantikan saya...

Cewah...

Lala, nanti kau bagitahu Husni, jangan nak kecil hati kalau aku tak buat post khas untuk dia. hehehe.. Tunggu ada post khas untuk aku dulu dari dia. Bak kata mak aku, what you give you get back. Husni, peace!!!

Eh Lala, kau tak ingat ke semalam hari jadi Kak Yati? Yang kau dok potong kek sama-sama dengan dia tahun lepas? hehehe..

Dear Kak Yati, aka mama, hehehe..
Ain tak reti lah nak cakap Happy Birthday kalau mama ada kat depan mata. hahaha.. Nanti kita beli belah, kira hadiah lah tu yer .. Love You.. Muaaahh..

Eh, balik kepada Lala semula, thanks for the post...!! (Lambat giler kan cakap thanks)

4 comments:

Husni Hani said...

kecik ati jugak!hahaha..happy birtjday utk kak yati jgk :p agak2 kak yati baca x blog ni eh? dia tau x aku wish ni?haha

lala said...
This comment has been removed by the author.
lala said...

owh time kasih yen.. aku terharu mendengar itu...
'mai dan ain sedang menanti saya'

hepi birthday untuk kak yati juga.. taun depan boleh celeb8 same2 lagi...

haa padan muke ko hus.. kan aku dah sarankan ko supaya buat blog.. kecil-kecilan pon xpe la.. janji ado.. ahaha.. (semoga husni copek sikit buat blog nye)

ayen =D said...

eh.. husni ada account la haha..

aku smpikan wish korang yer

dh dh.. korang dikuarantin dari buat blog. pi wat keje .. hehehe.. (mcm la time aku sibuk2 aku tak tulis kt blog kan)