Tuesday, January 26, 2010

i want to spend my lifetime loving you

Dilla!!!!

Kau komen di blog aku, baru lah aku tau kau ada blog. hahaha.. Aku tak sempat baca semua dan komen.. Tapi aku sempat baca favorite music kau, iaitu, lagu i want to spend my lifetime loving you...

huhu.. percaya atau tidak, aku ada satu album, "best of latin" dalam laptop aku.
dan ada satu video lagu ini jugak!

Kali terakhir aku dengar lagu ini ialah..

sekarang!

dear 'you',
yes, i want to spend my lifetime loving you.. (bapak giler jiwang tahap dewa perkasa..!)
and for now..
sama ada 'you' jawab, "yes, me too.."
atau
"i am sorry, you can't"

i donno what to expect...

ya Allah, kalau Kau tak redha.. tolong aku untuk rela..

p/s jangan tanya aku PMS or what.. just mengikut mode lagu yang berkumandang.. daaaa.. mode sewel...

3 comments:

Norisza Dalila Ismail said...

oih..aku dah lama ada blog..tapi x rajin dah sekarang ni update2..td terlebeh rajin p blog hoping.tu yg aku terjumpa blog ko..aku adalah pembaca rahsia tau!

ko pun minat ye lagu ni..bagus2! ada geng..

so, YOU tu jawab apa weh? dia dah reply x?ehehehe

amANI said...

err, boleh tak nak jawapkan? Heheh..

ayen =D said...

tu la.. penulis tegar rupanya kau Dilla.. senang-senang aku baca lah.. bahasa omputeh aku malas sikit.. hahaha..

pending la beb..

owh, klu abang Adam yang nak jawab, ain sangat nak jawapan, "i am sorry, you cant" sebab I tak rela...! hahaha..