Monday, June 1, 2009

aku alumni ESQ 165 =)

assalammualaikum warahmatullah...

21 dan 22 Mei yang lepas, di Delft, The Netherlands, aku dan Mai menyertai ESQ 165 training, ESQ eropa angkatan 7 (itu cara mereka menamakan batch/generasi).
Trainers adalah pak Fahrul Jamal dan Kang Asep.. (training dalam bahasa Indonesia.. mantap kan aku? hehehe.. walaupun banyak lawak yang orang ketawa, aku blur.. hohoho)

komen aku tentang training ni.. superb..! itu tentang training.. tapi kalau tentang apa yang aku dapat.. *speechless*

kepada yang tidak tahu training ini apa, boleh tengok di website ESQ Malaysia(sila klik). Ni kat Malaysia lah..

antara klien dari Malaysia, klik sini

sebarang pertanyaan lanjut, boleh di komen atau email terus kepada aku =)
(tiada sebarang urusan bisnes di sini, harap maklum)


peace!

3 comments:

zairi baharom said...

ayen, balik nnt ayen buat training ESQ ni ye..nak join!yeay!!=)

tempeJB said...

nk buat ke? free kn

ayen =D said...

buat?
huhuhu..
korang ni..
korang ingat ni program khidmat pendidikan mcm KLM ke hape.. hehehe..