Monday, April 12, 2010

Eh, Iqa!!!

Iqa...!!!
Aku macam ingat yang aku akan buat post besday untuk kau.. tapi ale-ale aku siasat, rupa-rupanya tak de lagi.. hahaha..

Aku tahu ko tak kecik hati..
Hadiah aku dah beli, dah ada kat rumah..
Nanti ko balik Melaka, ko tanya mama ye..

Owh.. kepada manusia yang membaca tetapi blur dengan apakah yang sedang berlaku, last 7th of April adalah birthday adik aku, Iqa yang ke 20.
Rasa macam nak tulis wish aku melalui SMS pada dia dalam keadaan mamai masa tu. Tapi, malas lah.. kang ramai pulak terharu.. cukup la Iqa terharu sorang (kalau la betul dia terharu kan.. ahahaha)

Wah.. Iqa, apakah perasaan hidup sebagai bukan lagi budak belasan tahun? ngeh ngeh ngeh...

Ok.. ada kerja.. senang-senang aku tambah lagi..
zzzzz...

5 comments:

dore iqa said...

haha..tak de aku kecik ati lah..
y pnting ko dah msg mlm tu..
aku ada je kwn y akak dia tak ingt birthday dia..
akak aku ingat, so aku gembira lah
ye? wah..tak sabar nak balik melaka ni..ehhee..insyallah minggu ni aku balik.ko balik gak lah ,aku nak pau lagi ...hehe

ayen =D said...

ala jangan la paw2.. aku tak de paw dah..

tempeJB said...

paw setahun sekali..paw jgn tak paw

fiziskandarz said...

ini write-up kat dalam kad tp ended up kat blogging page kah? creative! :D

ayen =D said...

dah selamat dapat paw dah budak kenit ni.. tapi tak pat paw tempe lah..

mmg kreatif.. tp tak de kad pun.. kah3.. kitorang ada style tersendiri nak kreatif2 ni.. :D