Friday, April 2, 2010

Apit, Happy Birthday..!!

Hari ini 1 April, ulang tahun kelahiran Apit, my youngest brother. Yang ke 16.. hehehe..
Apit, Along malas nak telefon Apit.. SMS je..
Kira okay pe, aku SMS, happy birthday yang ke 16. Daripada kau, SMS aku, wish besday tapi salah umur kan.. hahaha.. Apit Apit..

Disebabkan aku adalah staf UTM yang berkaliber, aku tak dapat spend banyak masa untuk fikir idea dan menulis post baru untuk kau. Maka, layan.. Post 1 April tahun lepas.. hehehe...

http://nianeya.blogspot.com/2009/04/how-old-are-you-i-am-15-years-old.html

"Nanti buat makan-makan yer, Apit nak ajak kawan-kawan datang makan Ahad ni"
"haaa.. boleh-boleh.. Ahad ni? ramai?" mama menanya kembali.

Kejap lagi,
"Boleh ye buat makan-makan?"
"Boleh. Mee goreng ke, boleh?"
"Boleh-boleh.."

Selepas itu lagi,
"Kenapa nak buat makan-makan dik?" mama confuse.
"Besday Apit la... Tu nak ajak kawan datang makan-makan"

"Aku lupa sebenarnya Long...!", cerita mama pada aku, Rabu malam Khamis yang lepas..

Apit, Apit..

2 comments:

Sharinginfoz said...

selamat ulang tahun ke 16 kepada ur bro...happy selalu

E-mail Akan Pupus????

Sedap Ke Makan McD????

noor afzan said...

baru lepas PMR ye last year..
mesti flying colors result die kan..
=)