Friday, April 9, 2010

Emas dalam mulut

Aaarrrrghhh...!!!! Betulkah apa yang aku jumpa ni??! Aku dok search gambar untuk.. eerrr.. untuk.. saja-saja.. suka-suka.. Tapi aku terjumpa ini.. Silence is Golden. Benarkah?

Hmmm.. patutlah aku belum ada apa-apa emas lagi..

Jangan cakap banyak!

Tapi ada pernah aku dengar,
"cuba cakap.. bagitau.. agak dalam mulut kau tu ada emas? sampai kau tak nak cakap?"

Aku nak bagitahu sekarang, makcik, betullah, dalam mulut ada emas.. Tak percaya, tengok gambar kat atas ni, silence is golden tu maksudnya, diam itu emas.. eerrr direct tranlation lah..
lalalala....

2 comments:

noor afzan said...

kadang2 diam tu lebih baik pada certain time..
=)

ayen =D said...

yup... :)